LID WORDEN

Senioren (18+)

€ 25,00

A-jeugd (15 t/m18 jaar)

B- en C-jeugd (Aspiranten 11 t/m 14 jaar)

€ 15,00

D-, E- en F-jeugd (Pupillen 7 t/m 10 jaar)

Kangoeroe Klup

Overige leden

Zaalleden

€ 15,00

Het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV) is de landelijke bond die het korfbal in Nederland organiseert en alle korfbalverenigingen ondersteunt. Het KNKV kent drie korfbal-vormen, te weten: topkorfbal, wedstrijdkorfbal en breedtekorfbal.
Topkorfbal spreekt voor zich, in deze competities spelen de topspelers van de korfbalwereld. Wedstrijdkorfbal is de korfbalvorm waarbij ‘vergelijkend presteren ten opzichte van anderen’ centraal staat. De grootste groep korfballers wordt echter gevormd door de breedte-korfballers. Zij willen presteren, maar niet ten koste van alles. Gezondheid, sociaal contact, leren en plezier staan centraal.

Meer informatie over de korfbalbond kun je vinden op www.knkv.nl. PKC/SWKGroep behoort tot het district Zuid-West.

De Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup van PKC/SWKGroep is een korfbalgroep voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Elke zaterdag van 09.00 uur tot 10.00 uur staat er een groep van Kangoeroetrainers klaar met leuke spelletjes met een bal en allerlei andere materialen. Zo leren de kinderen op een leuke manier gooien, vangen, rennen, springen en samenspelen en natuurlijk schieten op een korf.

” Ik ben Scoro Scoro is de mascotte van de Kangoeroe Klub en ik zit samen met mijn vriendjes Funny, Jumper en Spurt op korfbal. Spurt kan superhard rennen en Jumper heel hoog springen. Funny maakt altijd grapjes waar wij enorm om moeten lachen. En ik? Ik kan heel goed schieten op de korf. Scoro en zijn vriendjes nodigen jou uit om drie keer gratis mee te komen trainen! Kom gewoon gezellig langs en leer gooien, vangen,schieten en bewegen!”